Dada 375


Dada karavan olarak tüm modellerimizde güven ve estetiği ön planda tuttuk.Dada375 modelimiz, geniş iç hacmi işlevsel dopalama alanları, ısı ve ses gezilmez yalıtımıyla öncü bir tasarıma sahip. Konu karavan olduğunda farklı ve güvenli üretimler yapıyoruz.

Şase – Dada375 modelimizde knott frenli dingil ve knott çeki oku kullanıyoruz. Şasede 3mm c tipi daldırma galvanizli kaynaksız vidalı sistem alt taşıyıcı kullanıyoruz. Şase ile karavan tabanı arasında xps köpük kullanıyoruz ve korozyona karşı önlem amacıyla ctp plaka kullanıyoruz.

Dış cephe – Karavanlarımızın iç duvar ve dış duvarları tavanda dahil olmak üzere CTP (Fiber) Paneldir. 32 dns xps li ctp panel ile Isı yalıtımımız üstün kalitededir. Bu sayede yazın sıcaktan kışın soğuktan koruma sağlamaktadır. 10 yıl su sızdırmazlık garantisi vermekteyiz. Kullandığımız ctp (cam takviyeli polyester) panel sayesinde herhangi bir kaza durumunda karavanımızın onarımı lokal olarak sağlanabilmektedir. Ctp panel sonsuz kullanım ömrüne sahiptir.

Mobilya – MDF orta yoğunluktaki liflerin sıkıştırılmasıyla elde edilir. Ne kadar sıkıştırılırsa sıkıştırılsın arada boşluklar olacağından arasına herhangi bir sıvı girerse, temel olarak bir sünger gibi davranır ve tahtanın genişlemesine ve zayıflamasına neden olur. Bu nedenle, ürünlerimizin dayanıklılığını ve kalitesini en üst seviyede tutmak için MDF yerine lamine kaplı marın kavak kontrplak tercih ediyoruz. Kontrplağın birçok avantajı vardır, hafiftir, ahşap katmanlardan oluştuğu için dayanıklıdır, suya karşı dayanımı yüksektir.

Camlar – Ön oturma grubunda 1adet 50×120 / 2adet 50×90 Mutfakta 1adet 50×90 Arka oturma grubunda 1adet 50×90 Banyoda 1adet 40×20 Tavanda 1adet 50×50 heki toplam 7 Adet cam